Szlovákiai Magyar
      Kézműves Szövetség

Amennyiben a tervek szerinti módosított időpontban megvalósul az 54. Országos Népművészeti Fesztivál (ONF), a szervező bizottság a fesztivál ideje alatt 2020. augusztus 21.-22.-23-án kézműves vásárt, és kézműves alkotóműhelyeket rendez Zselízen a Schubert Parkban. A vásáron kizárólag egyedi, saját készítésű, népi- és iparművészeti alkotások, helyi termelők által előállított termékek (méz, sajt, gyógynövények, teák stb.) árusítására lesz lehetőség.

Amennyiben árusként szeretne részt venni a vásáron, kérjük, hogy az útmutató alapján pontosan kitöltött előzetes JELENTKEZÉSI LAPOT legkésőbb 2020. május 31-ig 2020. június 15-ig (a beérkezés határideje!) küldje el. A határidő után beérkezett és nem megfelelően kitöltött jelentkezési lapokat nem áll módunkban elfogadni!

Amint azt már tavaly is jeleztük, az idei kirakodóvásáron részt vevő árusokat a szervezőbizottság meghívásos alapon szólítja meg, s hívja el a fesztiválra. Az előzetes bejelentkezést az alábbi űrlapokon tehetik meg az érdeklődők. Szeretnénk, ha a 2020-as fesztivál kirakodóvásárán még több hazai kézműves is bemutatkozna. A hazai kézművesek esetében a Szlovákiai Magyar Kézműves Szövetség tagjai előnyt élveznek a jelentkezés során.

A beérkezett előzetes jelentkezések kiértékelése után - előreláthatólag június 20-ig - a meghívott kézművesek részére kiküldjük a szükséges (a városi hivatal által is előírt) jelentkezési lapokat, melyek kitöltésével és visszaküldésével véglegesíthetik részvételi szándékukat.